Zeiltochten

De wind, de golven, een zeiljacht en u ...

U zeilt graag, en u wilt graag eens een langere tocht maken.  Een hele dag op het water, een doelgerichte tocht naar een andere haven voor de maaltijd en weer terug, of zelfs een meerdaagse tocht naar het buitenland - de mogelijkheden zijn legio, en SailFlow is uw ideale partner hierbij!


Deelnemen aan een geplande dagtocht

Nu en dan organiseren we zelf dagtochten, waar u individueel, met uw partner of met een paar vrienden op kan inschrijven (max 8 deelnemers). Tijdens de briefing spreken we af waar de tocht naartoe gaat, rekening houdend met weer en getij.  Dan worden de trossen losgegooid en vertrekt u voor een tocht die ca. 7u zal duren.  Mogelijke programma's zijn de havens van Duinkerke of Oostende, de Thornton bank met z'n windmolens, of misschien gewoon wegzeilen tot de kust uit het zicht is....  Onderweg ligt alles in uw handen: navigatie, sturen, zeiltrim, en ja, zelfs de kombuis, worden gedaan door de deelnemers, met deskundige coaching van de schipper.  Deelname kost 130€ per persoon, en omvat drank aan boord en het aperitief achteraf.  Bovendien geniet u van onze goed-weer-garantie. Motoruren, gebruik van zeilpakken, eindschoonmaak, havengelden zijn inbegrepen.


Een dagtocht of meerdaagse tocht met een zelf samengestelde groep

Een zeiltocht wanneer het u past, met de mensen die u verkiest, en die volledig verloopt volgens uw wensen (i.f.v. het weer en de getijden).  Tochtplanning en -uitvoering liggen in uw handen, al kan u natuurlijk ten alle tijde rekenen op uw schipper.  Een tocht van één dag kan met maximaal 8 deelnemers, een meerdaagse tocht kan met maximaal 6 personen.  Deze prijs omvat drank aan boord, aperitief op het eind van de zeildag en overnachting aan boord.  Nog luxueuzer wordt het wanneer ook uw ontbijt en lunch aan boord door ons verzorgd worden.  Ook onze goed-weer-garantie, motoruren en eindschoonmaak zijn inbegrepen, eventuele havengelden zijn ten laste van de deelnemers.  Neem vandaag nog contact met ons op om uw wensen te bespreken, en te bekijken welke data nog beschikbaar zijn!  Ook voor grotere groepen kunnen we u oplossingen voorstellen.


Goed-weer-garantie


Wisselvallig is ons weer nu eenmaal, dus het zou al te gek zijn als we daar geen rekening mee zouden houden...


Voor alle activiteiten die plaatsvinden op een onderling overeengekomen datum, stellen we voor een extra datum te reserveren.  Zo kunnen we bij slecht weer uitstellen zonder dat er afstel van komt.


Voor de door ons geplande activiteiten werken we op een andere manier: wie ingeschreven was voor een activiteit die niet kon doorgaan, mag zich tot een jaar later nog inschrijven op een andere activiteit, en krijgt een korting ter waarde van z'n oorspronkelijke inschrijving. 


Het weer bestellen kunnen we dan wel niet, maar we doen ons uiterste best om uw dag niet te laten vergallen door een slechte weersvoorspelling!