Particulieren

Zeilervaringen, speciaal voor u.

Nog nooit gezeild, maar wel zin om het eens te proberen?  Of al enkele jaren zeilervaring op zak, en op zoek naar een sportieve boot voor een meerdaagse tocht?


Alleen of als koppel inschrijven en collega-zeilers leren kennen? Dat kan voorlopig niet omwille van de Covid-19 maatregelen.  Met familie en vrienden ongestoord een dagje op het water? Daarvoor ben je wel aan het goede adres


Bij SailFlow kan het allemaal.  Bij ons zeilt u zélf, onder begeleiding van een schipper die niet alleen een expert zeiler is, maar die zijn kennis ook graag en goed overdraagt.  Bij teambuildings wordt de schipper bovendien ook bijgestaan door een teamcoach, die u helpt om maximaal resultaat te halen uit uw dagje zeilen. 


Hieronder vindt u een overzicht van ons aanbod.  Elk van deze formules kan bovendien aangepast worden aan uw noden en wensen, dus aarzelt u vooral niet om contact op te nemen!  Wij bekijken samen met u welke mogelijkheden voor u interessant zijn. 

Zeilinitiatie

Geen of weinig zeilervaring, en toch zin om aan boord te komen?  Geen probleem! Klik door om onze zeilinitiaties te ontdekken: individueel, als koppel, of als groep.

Zeiltochten

Het ruime sop kiezen voor één of meerdere dagen, om te genieten van luxe of om de verre horizon te ontdekken? Kijk hier wat wij u kunnen bieden!

Sportief zeilen

U ziet zeilen vooral als sport, of misschien als teambuilding voor uw club?  Lees snel verder en bekijk welke formules voor u interessant kunnen zijn.