Over SailFlow

Wij willen graag van u horen!

Concrete plannen waar we u bij kunnen helpen?  Of eerder een vaag idee waarvoor u graag wat informatie inwint? 

Wij staan u graag te woord, wanneer het u past. 

Bel ons op  +32 478 98 15 37 of

stuur een mailtje naar info@sailflow.be

Wij beantwoorden met veel plezier al uw vragen!


Over SailFlow

SailFlow (vroeger bekend als Nieuwpoort Sailing) is de merknaam waaronder Chris Baert en Muriel Van Gompel zeilactiviteiten organiseren, zowel voor particulieren als voor bedrijven, m.i.v. teambuilding en management seminars.  De meeste van deze uitstappen gebeuren met ons eigen zeiljacht, Moonlight Shadow, maar waar nuttig of nodig kunnen we ook andere boten inzetten. 

Elke uitstap wordt begeleid door Chris.  Hij is niet alleen gediplomeerd zeilinstructeur, hij leidt ook het Moonlight Shadow wedstrijdteam en heeft meer dan 25 jaar ervaring in het management van kleine en grote bedrijven. 

Bij bepaalde formules wordt Chris bijgestaan door Muriel, die van kindsbeen af zeilt en actief lid is van het Moonlight Shadow wedstrijd team.  Zij is zelfstandig management consultant met meer dan 20 jaar professionele ervaring.


Over Moonlight Shadow

De Moonlight Shadow is een sportieve Bénéteau First 40.7.  Dit type boot wordt door de Franse werf gebouwd naar het ontwerp van Bruce Farr, en kwam in 1998 op de markt.  Onze boot werd in 2004 gebouwd en wordt sinds 2008 in wedstrijden gebruikt. Continu brengen we verdere verbeteringen aan om de prestaties te verbeteren. 

Je vindt Moonlight Shadow in de haven van Nieuwpoort (VVW).