Bedrijven

Zeilevenementen met resultaat, op uw maatWat is zeilen voor u?  Meditatie op het water?  Een confrontatie tussen mens en natuur?  Of een gezellig uitje met gelijkgezinden?


Elke zeiler heeft z'n eigen definitie, en zijn eigen redenen om het water op te gaan.  U als bedrijfsleider of als manager heeft vast ook uw eigen redenen: uw strategische inzichten verscherpen door een nieuw gezichtspunt, uw team nog beter laten samenwerken, kennismaken met sector- en/of streekgenoten, de relatie met uw belangrijkste klanten verder uitdiepen, uw medewerkers bedanken voor een uitzonderlijke prestatie, ... De mogelijkheden zijn legio.


Wat SailFlow u biedt, gaat veel verder dan een vrijblijvend dagje op het water.  Bij ons zeilt u zélf, en bovendien tonen wij u keer op keer welke professionele lessen er verscholen zitten in de situaties die u onderweg tegenkomt.  U wordt steeds begeleid door een schipper, eventueel bijgestaan door een coach.  Natuurlijk zijn zij deskundige zeilers, maar zij hebben ook een jarenlange ervaring in het bedrijfsleven, en het is net die combinatie waardoor uw zeilervaring zich vertaald in concrete resultaten - op het water, en op de werkvloer.


Om u te helpen wegwijs te raken in ons ruime aanbod, vindt u hieronder een overzicht van de verschillende basisformules.  Elk van deze formules kan verder aangepast worden aan uw noden en wensen, dus aarzelt u vooral niet om contact op te nemen met ons op info@sailflow.be.  Wij bekijken samen met u welke mogelijkheden voor u interessant zijn. 

Relaties

Met wie wilt ù graag eens een ontspannen maar productieve dag doorbrengen?  Uw beste klanten? Uw naaste medewerkers? Of wilt u graag kennismaken met collega-bedrijfsleiders in uw sector en/of regio? 

Samenwerking

Een team in een volledig nieuwe situatie moet zichzelf opnieuw uitvinden, en staat op dat moment ook meer open voor een verbeterde samenwerking - al dan niet met een teamcoach aan boord!