Zeilinitiatie

Zeil je voor het eerst ...

Die witte zeilen tegen een blauwe hemel, het heeft wel iets, als u dat vanop het strand ziet. Maar hoe zou het voelen om op zo'n boot te zitten? Zou het hard werken zijn, zo'n zeiljacht laten voortbewegen? Zou u het kunnen, met een beetje uitleg en begeleiding door een expert? Vast wel! Ontdek het nu, met een zeilinitiatie bij SailFlow.

 

Met één of enkele personen deelnemen aan een zeilinitiatie.

De ideale manier om een eerste zeilervaring op te doen! Sluit aan bij één van de geplande initiaties, en ga samen met enkele anderen (max. 8 deelnemers) de zee op. Uw schipper (en gediplomeerd zeilinstructeur) legt u de basisbegrippen uit, verzekert u van enkele fijne en actieve uren op het water, en brengt u veilig weer aan wal. Voor 60€ per persoon krijgt u een uitgebreide briefing, zeilt u 3u, en krijgt u achteraf een aperitief aangeboden. Een zeilinitiatie van een hele dag kost 105 € inclusief gebruik van zeilpak en de apero, of 120 € in de formule "Lunch@Sea". Ook drank aan boord tijdens het varen is inbegrepen in deze prijs, net als onze goed-weer-garantie.

Hier vindt u de data voor de zomer 2016 waarop je kan deelnemen aan zeilinitiaties

 

Een privé zeilinitiatie voor een groep die u zelf samenstelt.

Lijkt het u wel wat om samen met een paar vrienden uw eerste stappen aan boord te zetten? Wij bieden u deze mogelijkheid graag aan. Voor 400€ kan u met uw eigen familie en vrienden (2-8 deelnemers) genieten van een zeilinitiatie o.l.v. uw vakkundig schipper, tevens gediplomeerd zeilinstructeur. Na een doorgedreven briefing gaat u een 3-tal uren de zee op voor een actieve belevenis. Drank aan boord en het aperitief achteraf is inbegrepen in de prijs, net als onze goed-weer-garantie. Bel of mail ons dus snel om de beschikbare data te kennen!

 

Specifieke wensen, vb. een grotere groep, anderstalige begeleiding, focus op specifieke aspecten ...? Wellicht hebben wij reeds ervaring met uw situatie, en kunnen wij u een gepaste oplossing bieden. Aarzel dus niet om contact op te nemen!

SailFlow is een merknaam van MindFlow bvba - Marktstraat 6, 1930 Zaventem - BTW BE0843 926 427 - BIC BBRUBEBB, IBAN BE97 3630 9938 7149

Copyright © All Rights Reserved