Nieuws
 

Nieuws

 

13 nov 2016 Moonlight Shadow heeft meegedaan aan de tweede wedstrijddag van de Grevelingencup. In de Tourklasse 1 met spi eindigden we op de zesde plaats. In het globaal klassement staan we nog steeds op de derde plaats.

 

9 okt 2016 De eerste wedstrijddag van de Grevelingencup was zonnig met hééééél weinig wind. Als er dan toch een zuchtje was, liep de boot echter heel goed. We eindigden op een mooie derde plaats :-)

 

1 okt 2016 Moonlight Shadow is vandaag overgevaren van Zeebrugge naar Port Zélande. Het was een mooie zeildag, met perfecte wind en de uitgekiende planning zorgde ervoor dat de stroming vaak meezat.

 

25 sept 2016 De boot is uit het water, en meteen werd duidelijk waarom de boot niet goed liep bij weinig wind. De klapschroef klapte niet meer dicht en de rond de "saildrive" (schroefinrichting) was een plaat gebroken wat leidde tot extra turbulentie. Snel klussen om beide puntjes op te lossen, een nieuwe laag anitfouling op de romp en de boot is klaar voor het winterwedstrijdzeilen.

 

9 sept 2016 De jaarlijkse "Winds of Real Estate" was weer een mooi event. Het team op Moonligh Shadow was gemotiveerd en ambitieus, maar de boot liep niet echt als de wind zwak was. De romp zo nochtans proper moeten zijn....

 

5 juni 2016 De zeilkalender 2016 met open zeildagen staat online, kijk hier.

 

19 juni 2015 De Captains of Industry was weer een mooi spectacel. Niet minder dan 35 boten namen deel. Aan boord van de Moonlight Shadow nam het team van CareerSwitch de touwtjes in handen... en ze leerden snel. Bij de derde manche was de start perfect op het juiste moment. In het globale klassement eindigde het team op een eervolle 8e plaats in de maxi-classe.

 

9 juni 2015 Komende zaterdag zeilinitiatie "one way ticket". Ontdek het zeilen tijdens een overtocht van Nieuwpoort naar Oostende (en neem de tram terug).

 

3 juni 2015 Het onderwaterschip is weer helemaal schoongespoten. Zo glijdt de boot nog beter door het water.

 

3 juni 2015 Met de Moonlight Shadow hebben we deelgenomen aan de Liberty Sailing Cup. Veel wind, veel zon, veel fun!

 

1 juni 2015 De zeilkalender zomer 2015 met de open zeildagen staat online. Wil je individueel of met een vriend(in) eens gaan zeilen, samen met andere deelnemers, kijk dan hier.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Schrijf hier in op onze nieuwsbrief

SailFlow is een merknaam van MindFlow bvba - Marktstraat 6, 1930 Zaventem - BTW BE0843 926 427 - BIC BBRUBEBB, IBAN BE97 3630 9938 7149

Copyright © All Rights Reserved