Team Dynamics

Een team om trots op te zijn!

 

Uw team, uw kracht. U weet net als wij dat teams versterkt worden door met z'n allen in een nieuwe omgeving te komen, waar experts plots nieuwelingen zijn, en onverwachte talenten kunnen bovendrijven.

 

Zeilen als teambuilding heeft bovendien nog enkele extra troeven:

- het relatieve isolement van de zee versterkt het besef van wederzijdse afhankelijkheid

- de diversiteit van de taken aan boord laat toe alle teamleden te valoriseren, sportief of niet

- iedereen vindt wel een raakvlak door de combinatie van natuurkracht, wetenschap en techniek

 

Heeft u nog vragen? Aarzel niet, en neem vandaag nog contact op met ons, wij helpen u graag verder!

 

Team Building

Een dagje plezier op het water is de ideale manier om uw team te bedanken voor de geleverde prestaties en te motiveren voor wat komen gaat.

Doelpubliek:

Elk team dat elkaar eens op een andere manier wil leren kennen om zo de groepsgeest versterken.

Inhoud:

De teams leren de basisbeginselen van het zeilen, en ontdekken dat zij zélf, met elkaar, een zeiljacht aankunnen: koers uitzetten, sturen, de instrumenten lezen, en de zeilen bedienen, het team doet alles zelf, onder begeleiding van de schipper.

Organisatie:

Bij teams van meer dan 8 personen, kunnen meerdere boten worden ingezet. Er wordt telkens een vakkundige schipper voorzien.

Goed-weer-garantie:

We spreken 2 data af, waarvan we er één effectief laten doorgaan. Welke dat wordt, bepaalt het weer.

Prijs en bijzonderheden: zie tarievenlijst

 

 

Onze goed-weer-garantie

Bij al onze activiteiten reserveren we telkens één of twee extra dagen. Dit laat ons toe bij slecht weer makkelijk te herplannen, zodat uw uitstap niet letterlijk en figuurlijk in het water valt.

Team Building +

Een leuke dag op het water is mooi meegenomen, maar u wilt meer? Een "echte" teambuilding, met aandacht voor persoonlijkheidsprofielen, groepsdynamiek en effectieve teamcommunicatie, zodat de leuke dag zich vertaalt in voelbare resultaten? Leest u vooral verder.

Doelpubliek:

Elk team dat niet alleen de groepsgeest wil versterken, maar ook betere resultaten wil bereiken door tot een effectievere samenwerking te komen. Ook teams die een bepaald pijnpunt willen aanpakken, kunnen hier baat bij hebben.

Inhoud:

Terwijl het team samen leert zeilen onder begeleiding van de schipper, helpt de coach hen de link te leggen met de werking van het team als dusdanig. Hier en daar een woordje theorie, dadelijk vertaald naar de eigen situatie, en geïllustreerd met het zeilen: voor velen de ideale manier om zichzelf, elkaar, en de invloed die ze op de gezamenlijke prestatie hebben, beter te begrijpen.

Organisatie:

Bij teams van meer dan 8 personen kunnen meerdere boten worden ingezet. De schipper wordt telkens bijgestaan door een teamcoach, die vooraf contact opneemt met de teamleider om de context van het team en de teambuilding te begrijpen. Waar nuttig kan een uitgebreidere voorbereiding of opvolging gebeuren, zodat de dag op het water maximaal rendeert.

Goed-weer-garantie:

We spreken liefst 2 data af, waarvan we er één effectief laten doorgaan. Welke dat wordt, bepaalt het weer.

Prijs en bijzonderheden: zie tarievenlijst

 

SailFlow is een merknaam van MindFlow bvba - Marktstraat 6, 1930 Zaventem - BTW BE0843 926 427 - BIC BBRUBEBB, IBAN BE97 3630 9938 7149

Copyright © All Rights Reserved